De Drie Graefjes | Over Ons
16223
page,page-id-16223,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-9.5,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over Ons

Lunchroom

 

Geniet van heerlijke, rijkgevulde lunchgerechten in één van onze lunchrooms. Kies uit onze twee lunchrooms in het centrum van Amsterdam, ieder met een geheel eigen karakter.

Lunchroom - Dam

Achter het drukke en hectische plein van de Dam, net achter de Nieuwe Kerk kun je zowel binnen als buiten genieten van een heerlijke lunch, perfecte koffie en home made pasteries uit onze eigen American Bakery. Met 45 zitplekken binnen en 40 op het terras kun je zowel in de zomer als in de winter zeven dagen per week terecht bij De Drie Graefjes Amsterdam.

Adres: Eggertstraat 1

Lunchroom - Rokin

Aan het Rokin opende De Drie Graefjes in 2011 hun tweede lunchroom. Onder het genot van een burger of Red Velvet kun je hier uitkijken over de prachtige boulevard en het begin van de Amstel. Binnen zijn er wel 65 zitplekken en in de zomer openen we de deuren van ons kleine dakterrasje met nog eens 5 tafels.

American Bakery

 

In onze twee American Bakeries worden iedere dag verse taarten, loaves, cupcakes, muffins en cookies gebakken. Authentiek met een originele twist.

Bakery - Rokin

De American Bakery van De Drie Graefjes is niet meer weg te denken uit Amsterdam! Ben je op zoek naar de perfecte verjaardagstaart of wil je gezellig High Tea-en? Kom dan langs bij onze American Bakery aan het Rokin 130. Geniet van het brede assortiment in onze High Tea area boven de winkel of neem iets lekkers mee voor thuis als take away.

Bakery - Dam

In de take away Bakery gevestigd in de lunchroom achter de Nieuwe Kerk leveren we elke dag ons gehele assortiment van taarten, cupcakes, cookies, loaves en muffins en kun je bestellingen ophalen. Loop binnendoor vanuit de lunchroom om de Bakery te verkennen of kom binnen via de Gravenstraat 13.

High Tea

 

Bij de Drie Graefjes kun je tevens terecht voor een heerlijke, uitgebreide High-Tea, welke wordt geserveerd in onze American Bakery Rokin.

Sweet High Tea

Een mix van de heerlijke zelfgemaakte producten uit onze American Bakery geserveerd op en feestelijke etagère. Inclusief 1 pot Dilmah thee.

De Drie Graefjes High Tea

Een complete High Tea met een hartige en zoete gang inclusief onbeperkt Dilmah thee.

Luxury High Tea

Een complete High Tea met een hartige en zoete gang inclusief onbeperkt Dilmah thee en een glas prosecco.